Kandidatendag 2019

Op donderdag 18 april 2019 is de kandidatendag voor de leerlingen van klas 4. De leerlingen hebben een keuze gemaakt uit de bestemmingen Berlijn, Walibi, de Efteling. Wij willen op deze manier de schoolperiode van de leerlingen op een ontspannen manier afsluiten en hopen op een gezellige dag samen.

Een overzicht van de indeling per bus hangt op de thuisbasis van elk team.

Hieronder informatie over de vertrek en aankomsttijden.

1. Berlijn

Een stedentrip naar Berlijn is een fantastische ervaring. In geen enkele andere Europese stad is het contrast tussen het verleden en heden zo indrukwekkend als in de Duitse hoofdstad.
De stad heeft alles in huis: winkels, prachtige parken, oude en moderne architectuur. Hoewel één dag eigenlijk te weinig is om Berlijn echt goed te leren kennen hebben we wel voldoende tijd om de belangrijkste hoogtepunten te bekijken en te genieten van het dagelijks leven in deze bruisende wereldstad.

De Brandenburger Tor, Berlijnse muur, Checkpoint Charlie, Berliner Dom en de Gedächtniskirche kunnen niet ontbreken, maar we ontdekken ook het moderne Berlijn: leef je uit op de Kürfurstendamm waar je als shopliefhebber helemaal gelukkig van wordt. We nemen hiervoor lekker de tijd!
Nogal vettig, maar wel de trots van Berlijn is natuurlijk de currywurst. Als je Berlijn bezoekt moet je dit gegeten hebben! De worst wordt meestal geserveerd in een poel van rode saus en met frietjes. Lijkt het je ook geweldig om deze trip mee te maken?

We vertrekken op donderdag 18 april in de vroege ochtend om 3:00 uur en hopen vrijdagochtend (let op, Goede vrijdag) ook weer in de vroege ochtend om 3:30 uur weer in Barneveld te zijn.

Aanwezig:                    2.45 uur
Vertrek:                        3.00 uur
Aankomst thuis:        vrijdagochtend 3.30 uur


2. Walibi Holland
 

In Walibi Holland in Biddinghuizen bieden tal van thrill rides je de kans om je grens op te zoeken. Angstaanjagende hoogtes, heftige drops en gierende kurkentrekkers zetten niet alleen letterlijk je wereld op z’n kop, maar brengen je ook dichter bij jezelf. We dagen je uit om buiten je comfortzone te stappen.

We verwachten iedereen om 9.00 uur op school en vertrekken om 9.15 uur richting Walibi Holland. Om 18.15 uur hopen we weer terug in Barneveld te zijn.

Aanwezig:                    9.00 uur
Vertrek:                         9.15 uur
Aankomst thuis:         18.15 uur


3. De Efteling in Kaatsheuvel

Er is daar volop de gelegenheid om te genieten van de vele attracties, de sprookjes en prachtig aangelegde tuinen in het park. Wat denken jullie van De Vliegende Hollander?

Om 8.45 uur verwachten we iedereen op school, zodat we om 9.00 uur richting Kaatsheuvel kunnen vertrekken. Om 17.30 uur gaan we weer richting Barneveld, waar we rond 19.00 uur bij school hopen aan te komen.

Aanwezig:                    8.45 uur
Vertrek:                         9.00 uur
Aankomst thuis:         19.00 uur