Wij zoeken docenten!
Is De Meerwaarde jouw nieuwe werkgever?
Kom kennismaken en kom erachter of we bij elkaar passen!

Welkom om op een laagdrempelige manier kennis te maken,
antwoord te krijgen op al je vragen en je te oriënteren of
De Meerwaarde jouw baan van de toekomst heeft!

 

Welkom bij de INFO AVOND OVER WERKEN bij De Meerwaarde

Datum

dinsdag 12 maart 2024

Tijd: 

17:00 tot 20:00 uur

Overstappen naar De Meerwaarde?

Wel eens gedacht over een baan in het onderwijs als zij-instromer? Of werk je al in het onderwijs en overweeg je een nieuwe uitdaging? 
Zou je willen weten wat werken bij De Meerwaarde betekent en hoe je een overstap naar onze mooie school kunt maken?

Bij dezen: van harte uitgenodigd voor onze avond Over Werken bij De Meerwaarde op dinsdag 12 maart 2024. Noteer deze datum alvast in je agenda en meld je aan via onderstaande link. 

We zorgen trouwens goed voor je, ook tijdens deze avond. Kom je rechtstreeks vanuit je werk of een andere afspraak, dan zorgen wij voor een warme hap. Als je daar gebruik van wilt maken, geef het even aan bij je aanmelding. 

Aanmelden? Graag! Dan rekenen wij op je!

Antwoord op al je vragen

Speelt bij jou de gedachte om een overstap of carrièreswitch te maken naar of binnen het voorgezet onderwijs door je hoofd? En wil jij je oriënteren op wat zo’n switch inhoudt? Welke opleiding moet je volgen, wat zijn de kosten in tijd en geld, wat houdt werken op onze school in en gaat deze switch jou écht gelukkig maken!? Dat zijn vragen die beantwoord worden tijdens onze avond Over werken bij De Meerwaarde.

Écht kennismaken met het beroep

Tijdens deze avond kun je echt kennismaken met het docentenvak. Je ontmoet onze schoolleiders, hr-professionals, loopbaanadviseurs, leraren, en docentondersteuners. En je kunt in gesprek gaan met de mensen die je voorgingen; er zijn 12 maart 2024 meerdere zij-instromers aanwezig. Deze mensen hebben bewust gekozen voor het onderwijs en voor De Meerwaarde. Zij werken alweer een aantal jaren met veel plezier als docent op onze mooie school.

Geïnteresseerd?

We hebben vacatures op het gebied van Wiskunde, Natuur- en scheikunde, Engels, Biologie, Economie en Ondernemen, Gezondheidszorg en Welzijn, Godsdienst en Maatschappijleer, Beeldende Vorming en Algemeen Vormende vakken. Daarnaast zoeken we een programmaleider Sterk Techniek. Wil je meer weten? Stuur een mail naar personeelszaken@demeerwaarde.nl en we praten bij tijdens een kop koffie.

Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina

Vragen?

Heb je eerst nog vragen? Mail ons via personeelszaken@demeerwaarde.nl