Open Huis: 11 juni (BGO) en 15 juni (algemeen)

Voor wie?

Toekomstige studenten en hun ouder(s)/verzorger(s) zijn van harte welkom.

Heb jij interesse in een MBO opleiding in Techniek of Zorg en Welzijn? Ben je benieuwd wat MBO locatie De Meerwaarde jou kan bieden?
Kom dan naar het Open Huis en maak kennis met onze docenten en studenten en kom meer te weten over onze opleidingen en studeren op MBO locatie De Meerwaarde!

Uiteraard zijn ook bedrijven van harte uitgenodigd om het Open Huis van MBO locatie De Meerwaarde te bezoeken.

          

Tijdens het Open Huis zullen ook BTO en BGO aanwezig zijn.

Alle Open Huis data

De volgende open huis momenten in het schooljaar 2019-2020 zijn:

  • Donderdag 11 juni 2020
    Op 11 juni ben je van harte welkom bij Neboplus in Barneveld, de leer- en leslocatie van de Barneveldse Gezondheidszorg Opleiding om kennis te maken en je te laten voorlichten over deze nieuwe opleidingsmogelijkheid in de Barneveldse beroepspraktijk. 

    Het Open Huis van 11 juni zal, afhankelijk van de dan geldende Corona-maatregelen op locatie bij Neboplus of digitaal plaatsvinden. Hou voor meer informatie en het geplande tijdstip van het Open huis deze website goed in de gaten of neem contact op met onze teamleider MBO, Dieuwke de Jong.

  • Maandag 15 juni 2020 (van 18.00 - 21.00 uur)
    Je bent van harte welkom op onze leslocatie aan de Zonnebloemstraat. Tijdens dit Open huis zijn ook BTO en BGO aanwezig om kennis te maken en je te vertellen over de opleidingsmogelijkheden in de directie beroepspraktijk in Barneveld.

Bezoekadres

Het open huis voor alle opleidingen in de richtingen Bouw en Dienstverlening (zorg en welzijn) zal, tenzij anders aangegeven, gehouden worden op de locatie Zonnebloemstraat 25 te Barneveld. Ook BTO en BGO zullen hier aanwezig zijn.