Bezoek basisscholen op dinsdag 31 januari 2017

Geachte collega,

Zijn uw leerlingen al nieuwsgierig naar het voortgezet onderwijs? Zo ja, dan bent u met uw klas van harte welkom op dinsdag 31 januari 2017.

Veel leerlingen zijn al bezig met volgend schooljaar, de stap naar het vervolgonderwijs. Oriëntatie hierop is belangrijk. Voor ons betekent dit dat we leerlingen graag laten zien wat wij te bieden hebben. Wij hebben een programma (ochtend of middag) samengesteld met veel praktijk maar ook met informatie over de school en de verschillende sectoren. Uw leerlingen ontdekken zo wat De Meerwaarde te bieden heeft.

Eén bezoekdag: we hebben ervoor gekozen om op één dag de school open te stellen voor basisschoolleerlingen. Zo hebben we alle tijd en ruimte om hen in kleine groepjes mee de school in te nemen.

Zelf programma kiezen: er zijn vier verschillende programma’s bedacht (gericht op sectoren), als school kunt u kiezen voor 1 of 2 programma’s (let op: als u uw klas in twee groepen verdeeld neem dan een extra begeleider mee).

De programma’s zijn als volgt:

* Groen en Zorg & Welzijn
* Bouwen, Wonen en Interieur en Techniek
* Techniek en Natuur-/Scheikunde
* Economie en Zorg & Welzijn

Helaas is er na vrijdag 28 oktober 2016 geen mogelijkheid meer om u aan te melden, wij verwijzen u dan naar het Open Huis op woensdagavond 16 november 2016 en op woensdagmiddag 15 februari 2017.